Voegbedrijf Marvin | Scheurherstel Certificering - Voegbedrijf Marvin
Voegbedrijf Marvin - Voor complete gevelrestauratie van (monumentale) panden. Knipvoegen, snijvoegen én erkend installateur scheurherstel.
voegen, restauratie, voegbedrijf, knipvoeg, snijvoeg, gevelrestauratie, gevelrenovatie, voeg
162
single,single-post,postid-162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Blog

voegbedrijf-marvin_marvin-dool_scheurherstel-training-1

Scheurherstel Certificering

Als restauratievoeger kom ik vaak in aanraking met scheurvorming in gevels. De oorzaak kan liggen in geroeste muurankers of spouwankers, problemen met de fundering, spanning in het metselwerk. Het is in elk geval belangrijk om scheurvorming aan te pakken. Door de oorzaak op te lossen én de scheuren te herstellen.

Afgelopen week volgde ik met mijn collega’s van de Stichting Voeggarant daarom de cursus tot gecertificeerd scheurhersteller bij Thor Helical. De cursus vond plaats op een wel heel toepasselijke locatie: het restauratieproject Monument076 in Etten-Leur. Een leerzame dag met de noodzakelijke theorie en natuurlijk ook praktijksituaties.

Heeft u problemen met scheurvorming in de gevel? Ik maak graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden tot herstel met u te bespreken. Neem beslist even contact met ons op voor vragen of een offerte.

No Comment

43

Reageer